Několik dní mě trápí několik otázek ohledně signálů a třeba se najde někdo, kdo na ně dokáže odpovědět nebo jak je zvykem, rozjede se diskuze, která na krátkou dobu oživý běh na signálech.
Omlouvám se, pokud se někoho mé otázky dotknou nebo je špatně pochopí. Jde čistě o otázky, které mi vystali na mysli, když přemýšlím o signálech.
 

PROČ . . . vlastně signály přešli na Redesign, který i po několika měsících stále neběží jak by měl ?

PROČ . . . vůbec došlo ke změně něčeho, co fungovalo a stačilo jen pár doladění ?

PROČ . . . se nedaří na signálům přitáhnout nové uživatele nebo aspoň zpět navrátit ty staré ?

PROČ . . . se podařilo signálům "vyhnat" či " odradit" některé schopné uživatele (pomocníky), kteří signálům aktivně pomáhali nebo chtěli pomáhat a nechali si ty "méně" schopné, o kterých dnes není vůbec slyšet a nejsou vidět (šlo především o ty, kterým se podařilo "zredesignovat signály") ?

PROČ . . . to více žije na ostatních sociálních sítích (FB, Twitter, Instagram, YouTube), kde mají signály účty a na samotném webu je to "katastrofa" ?

PROČ . . . signály v době "koronavirové" doposud nebyli aktivnější a nepřináší aktuální informace o tom, co se kolem nás děje (fotky z uzavřených lokalit, rozhovory s duchovními či známími osobnostmi na téma Covid-19, psaní tipů jak přežít karanténu, psaní zážitků o tom, jak uživatelé tráví volné dny atd.) ?

PROČ . . . stále signály ignorují svůj potenciál a nesnaží se být "solí" virtuálního světa ?

 

http://www.entrypoint.cz/files/cache/efde2f06bc5d23c62c82b100f5939c00_f204.jpg
Zdroj obrázku: Entrypoint