Máme týden do druhého kola prezidentských voleb, které se uskuteční ve dnech 26. - 27.1.2018 a řekl jsem si, že kampaň pojmu zcela jinak. Trošku více pozitivně a hlavně se nebude tolik týkat samotné politiky.
Donutila mě k tomu situace jak v médiích, tak i na sociálních sítích. Je mi totiž smutno z lidí kolem pana Miloše Zemana, kteří ztratili veškerou soudnost a jsou schopni vyprodukovat takové nesmysli, až se člověk diví, že to jde vůbec něco takového dát na veřejnost a jiné lidé tomu slepě věří.

Mám jedinou naději v tom, že spousta slušných lidí, kteří byli v prvním kole volit (a dali svůj hlas komukoli, jen ne M.Zemanovi) to nevzdají a půjdou za týden opět k urnám dát jasně najevo, že pan Prof. Jiří Drahoš je mnohem kvalifikovanější osoba, která by měla zastávat pozici prezidenta ČR, než nějaký pan M. Zeman, který na hradě dělá pouze ostudu a bohužel nemá vlastní názor.

Každý den, až do konce voleb, se na mém blogu objeví pozitivní a veselá skladba, která doufám aspoň trošku přehluší ten politický humbuk všude kolem a naladí pár z vás na lepší náladu :-)

PS: Nejlepší je týden úplně vypnout a nesledovat politickou kampaň. Stejně se člověk nedozví nic nového, pouze bude víc naštvaný a především zmatený ze všech těch informací, které jsou vesměs nepodložené...


Vše o písni v angličtině

Wikipedie (česká)

Český překlad