Asi většina z vás si říká, co je to za divný název ? Nebojte, nejde o nic podivného, spíš radostného. 15. září je totiž pro mě jeden z významných dnů a letos obvzlášť, protože se jedná o den, kdy jsem vstoupil do velké křesťanské rodiny. Možná, že už tušíte o co by mohlo jít :-) Přesně tak, jde o můj křest, který se konal 15. září 2007. Ti co by chtěli něco málo vědět, tak si mohou přečíst článek týkající se mého křtu a cesty, jak k tomu vůbec došlo. Článek naleznete ZDE.

Letos uběhlo od této události 5 let a za tu doby jsem zažil spoustu zajímavých a nezapomenutelných zážitků. Je to doba, která mi hodně dala a určitě z ní budu čerpat celý život. Všechny ty události radostné i smutné, bohaté a nezapomenutelné setkání a mnoho dalšího by si zasloužilo vlastní článek, protože toho bylo skutečně hodně a sem by se to nevešlo, protože myšlenkou tohoto článku byla pouze připomínka a žádné dalekosáhlé romány . . .

Osobně jsem moc rád a vážím si toho, že jsem měl tu možnost připojit s edo tak velké a úžasné rodiny, jako jste vy. Ne všichni totiž mají takové štěstí a možnosti, aby mohli prožívat to co my. Proto je důležité myslet v modlitbách i na ty, kteří by chtěli žít podobně jako my a nemohou z různých důvodů (rodinných, politických atd.).

Kdo by měl zájem, popovídat si se mnou na tohle či jiné téma, tak má kdykoli možnost. Můžeme se osobně sejít či se díky Boží nevyspytatelnosti setkat na nějaké té akci. Většinou mě ale zastihnete na DCŽM Mamre . . .