Připojuji se k tématu měsíce pro leden. Pro tento měsíc jsou tématem Křesťanské weby. Bylo těžké vybrat tři weby, které mě zaujali, protože jich je mnohem víc než jen tři. Nakonec po dlouhém přemýšlení a zjišťování o kterých webech se již na signálech psalo (nerad bych se opakoval, protože některé mé oblíbené weby byli již zveřejněny a popsány v jiných článcích) jsem vybral tyto:

****************************************************************************

ZČ HB Zeměchvály

http://zemechvaly.unas.cz/obrazky/zemechvaly-logo.gif

Zeměchvály jsou základní článek celorepublikové organizace Hnutí brontosaurus. Každý článek je jinak zaměřený. Charakteristiku a o čem vlastně Zeměchvály jsou najdete ZDE.

****************************************************************************

JUMP - tábor pro mladé

http://img.signaly.cz/upload/c/a/51817d97d75dc8ce80afda77552aaa/jump-logo.png

JUMP je tábor pro věřící lidi ve věku od 15 do 22 let. Je ale jiný než ostatní tábory. Cílem není jen se vyřádit a být chvíli bez rodičů, ale základním cílem je potkat se s Bohem, se sebou samotným, s ostatními účastníky a s církví trošku jinak. JUMP mi hodně dal a čerpám z něj dodnes. Tábor má jednu výhodua  tu, že na něj může jet jak věřící tak i hledající či nevěřící člověk.

**********************************************************************

Vatikán na YouTube

http://i4.ytimg.com/u/7E-LYc1wivk33iyt5bR5zQ/profile_header.jpg?v=4a6d746e

V Tiskovém středisku Svatého stolce proběhla 23.1.2009 dopoledne tisková konference, na které zástupci Vatikánu představili poselství papeže Benedikta XVI. ke XLIII. Světovému dni sdělovacích prostředků a také novou iniciativu Vatikánského televizního centra a společnosti Google: informační kanál "Vatikán" na serveru YouTube.

***********************************************************************

Obrázky jsou klikací, to znamená, když na ně kliknete, tak vás to odkáže na daný web.

Kdyby se někdo chtěl zapojit další do téma měsíce (http://www.signaly.cz/tema/krestanske-weby) a napsat podobný blogový příspěvěk, tak stačí ať napíše normální příspěvek do svého blogu a přidá mu štítek "tema:krestanske-weby"