Asi mnoho z vás napadne, proč tak zvláštní název ? No, inu proto, že jsem před chvíli jednu tzv. inventarizaci (česky inventuru) provedl. Zjišťoval jsem stav svého blogu a došel jsem k pár zvláštnostem. Když jsem si asi před měsícem změnil šablonu z Diary na Froggie, tak se stalo, že se změnila i tvář některých článků. Byli to nepatrné změny jako např. změna barvy v textu a podobně. Náhodně jsem se podíval na některé články, jestli je to u všech či pouze některých. Zjistil jsem, že to bylo nakonec u všech.... Řekl jsem si, že se na to někdy podívám až dodělám fotky a spravím to. Čas se s časem sešel, fotečky jsou v albech a články jsem dal do pořádku :-)

Při tom jsem kontroloval funkčnost videí, jestli běží jak mají. U některých článků ale záhadně nešli. Nefunkčnost videí nebylo způsobeno změnou šablony, nýbrž tím, že, že na serveru YouTube, odkud videa pochází byla odstraněny... některá videa jsem nahradil a některá už ne, protože nikde nebyla. To samé bylo i u některých obrázků.

Tímto bych chtěl upozornit všechny signální blogaře na to, aby si zkontrolovali své starší články na blozích, jestli jsou v pořádku a jestli vám fungují všechna videa a zobrazují se obrázky, která tam máte...

Nemusíte to dělat hned. Já to kontroloval postupně a až dnes jsem měl čas to vše opravit.

Taková inventarizace blogu, je dobrá a prospěšná věc :-) Při čtení některých článků jsem se bavil a u některých jsem se vrátil časem zpět. Je to moc fajn, projet si staré články....

Pár měsíců jsem se blogu moc nevěnoval a proto většinou mé články byli inspirované z různých zdrojů a většinou šlo o střelné příspěvky.

Neměl jsem moc času a když už se nějaký čas na signálech našel, tak jsem ho věnoval vkládáním fotek z léta. Fotky jsou už hotové a v albech. Tudíž se teď mohu vrhnout na psaní článků do blogu. Nachystaných je jich spousta. Většinou jde o různé zážitky z akcí, zamyšlení, inspirace a podobně. Takže když opět budu na signálech, tak většinu času strávím na blogu... Sice toho času moc není ale mám v plánu to během podzimu vše dopsat.

Tak mi držte palce a těště se na nové články, které budou docela dlouhé a pro někoho inspirativní. Snad se z toho brzy neupíšu :-) Jen chci upozornit, že některé články budou i několik měsíců staré (půjde jen o akce před a během léta). Takže komentáře tipu "není to už dávno?" nebo "nechceš psát o něčem aktuálnějším?"budu ignorovat a bude zbytečné je psát.... Jinak jsem rád za každý komentář v blogu, protože vím, že některé články jsou ke čtení :-)

Přeji všem klidný a barevný podzim a mnoho inspirací ke psaní vašich článků do blogů :-)