Tak a je to tu, právě jsem dosáhl počtu 1500x přihlášení na signálech.  Doufám, že jsem se nestal závislím. Bylo by to škoda. Ale snad ne, myslím si, že to je ještě taková střední závislost. Podle toho čísla to vypadá jako bych byl na signálech každý den a každou minutu. Při tom tomu tak není. Na signály zaskočím pouze na chvíli když se najde nějaký čas, kterého mám docela nedostatek - i když se záhadně nějaký ten volný čas ani nevím kde vezme....Jinak zaskočím znamená třeba několikrát za den nebo jendou za týden, občas i za měsíc. Je pravda, že se to občas vymkne kontrole a večer prosedím u signálů i více než 2 hod - stává se to nepravidelně...většinou za to může nejoblíbenější diskuze tady na signálech - jinak všem doporučuji je navštívit :-)

Za tu dobu co mám profil na signálech jsem si je oblíbil a našel spoustu nových a zajímavých lidiček :-)  Je fajn, že signály jsou a žije to tu ale nesmí se to přehánět. Nesmíme dospustit aby jsme se staly závislými na signály a počítač obecně. Jsou lepší a užitečnější věci než trávit čas u počítače. Třeba venku v přírodě s kamarády, s prací, sportem a dalšími věcmi an čerstvém vzduchu.

Osobně mám názor, když už trávit čas u počítače, tak na něm dělat nějakou užitečnou práci a ne jen tak sedět a brouzdat kdo ví kde. A ideální čas být u počítače je večer, kdy už se nám moc věcí nechce dělat a ven taky už nemůžeme.

Jéje, to jsem tu závislost ale splácal, snad vás to neunudilo a nepřipadá vám tento příspěvěk chaotický a nudný....pokud ano, tak se omlouvám.

Mějte se dobře a ať se závislost na signálech všem velkým obloukem vyhne.