Zná někdo z vás nejoblíbenější, nejnavštěvovanější, nejživější a nejdiskutovanější diskuzi na signálech? Pokud tvá odpověď byla ne tak po přečtení těchto řádků se to změní :)

Diskuze o které tu bude řeč a má zatím nejvíce nej se skrývá pod názvem Noční klub.

Noční klub poprvé otevřel své brány 21.10.2007 3:20 středoevropského času. Od té doby se brány netrhnou a uvažuje se o zdemontování zlatem zdobené mříže, aby nezdržovaly a neblokovaly hladké příchody a odchody návštěvníků.

Klub navštívilo mnoho zajímavých hostů, mezi nimiž jsou i stálí zákazníci, kteří se do klubu rádi vrací a je jim tam moc příjemně. Do dnešního dne přispělo svým zajímavým slovem či poznámkou více jak 100 hostů.

Klub taky má své prvenství a to, že nedávno slavil 10 000 příspěvek. Bylo to dne 19.3 01:55 SEČ. Oslava to byla velkolepá, která vyvrcholila ještě v daný den kolem 18:00 a trvala do 00:30 kdy se již většina hostů musela odebrat domů.

 Diskutovalo a probíralo se mnoho zajímavých či důležitých věcí. Bavilo, chválilo, popichovalo, rozebíralo, pilo a mnoho dalšího se odehrávalo...

 

Pro všechny kdo Noční klub ještě nenavštívili, by měli co nejdříve udělat nápravu a klub navštívit.  V klubu se např. dozvíte o nejpoužívanějších komunikačních technologíích, historii, Anglii, také se dozvíte něco o svých příbuzných, něco o spánku, o tom jestli je lepší mít pejska či dítě, o školách, o reklamách a mnoho dalšího zajímavého a užitečného...

V klubu se hraje čas od času nejoblíbenější hra Městečko Palermo.

Noční klub je otevřen 24 hodin denně, 365 dní v roce. Vítání jsou jak malý tak velcí, mladší i starší, kluci i holky...

Kdo se chce pobavit, seznámit, diskutovat nebo jen tak pobýt, tak neváhejte a přijďte mezi nás. Všechny kdo navštíví noční klub, rádi uvítáme.

S pozdravem vaše milá KLUBÍČKA